searchSymbol
hero
Camerata Nordica - Musik på släp

Musik på Släp har som mål att nå en publik som sällan eller aldrig besöker de ordinarie konserterna. Camerata Nordicas musiker tillsammans med konferencieren och sångerskan Kristina Ruhnström skapar en familjär atmosfär som gör musiken tillgänglig för alla.

Välkommen och slå dig ned på en filt i Prästgårdsparken och njut i sommargrönskan, 16/7 kl 18:00. Fri entré.

Om Camerata Nordica

Känd som en av Sveriges ledande kammarorkestrar spelar Camerata Nordica oftast stående utan dirigent vilket skapar en energi och ett musikaliskt samspel som, tillsammans med den kreativa programläggningen, blivit en stor del av dess identitet. Camerata Nordica består av fast anställda musiker och handplockade internationella musiker från ensembler och orkestrar runt om i världen. Målet är att alltid bjuda publiken på en enastående musikupplevelse.
Varje spelår erbjuder orkestern mellan sex och åtta produktioner. Därutöver gör de gärna en produktion för hel symfoniorkester och några kammarmusikaliska program i mindre sättning.

Camerata Nordica bildades 1974 som Kalmar Läns Kammarorkester och har sedan dess varit en självklar del av det professionella musikutbudet i Region Kalmar Län, hela landet och internationellt.

Nyfikenhet, närvaro och kvalitet är viktiga beståndsdelar oavsett om vi möter publiken på The Proms eller ett äldreboende i Emmaboda.

NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, nyheter och erbjudanden.

Lämna följande fält tomt

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

logo
© 2022 Astrid Lindgrens Näs. info@astridlindgrensnas.se, +46 (0)492 56 68 00. Box 198 SE-598 85 Vimmerby, Sweden.