searchSymbol

Säsongspersonal inom entré/reception till Astrid Lindgrens Näs

Vill Du vara med att förmedla berättelsen om Astrid Lindgrens liv och gärning, just på den plats där hon föddes? Då har vi ett jobb för dig.

Astrid Lindgrens Näs är ett besöksmål och personmuseum i Vimmerby. Här finns Astrid Lindgrens barndomshem, utställningen ”Hela världens Astrid Lindgren” och trädgårdarna som är skapade ur teman som var viktiga för Astrid Lindgren. Här är platsen där allt började.

Astrid Lindgren stod för en positiv grundsyn på människan, alla är lika mycket värda och är värda samma respekt. Det vill vi ska genomsyra vår verksamhet och därför strävar vi efter ett positivt och respektfullt arbetsklimat där alla medarbetare trivs och har möjlighet att utvecklas. Självklart präglat av både jämställdhet och mångfald.

Om tjänsten
Att arbeta med vårt team i gästservice innebär att du kommer vara den första gästen möter. Du är den som ska ta hand om gästens frågor och funderingar och ge information för att gästen ska få ett så bra besök hos oss som möjligt. Vår gästservice hanterar alla biljettköp, men sköter också vår butikskassa. Tjänsten innebär även arbete med bokningar, evenemang och konferenser.

Kvalifikationer och personlighet
Till de här jobben söker vi dig som är utåtriktad och trivs i det sociala sammanhang som besöksnäringen är. Du tycker om att förmedla service till gäst i det personliga mötet eller via telefon och mail. Du är utåtriktad, positiv och flexibel.
Vi har många internationella gäster där merparten står för gäster från Tyskland, så du behöver vara trygg med att kommunicera på engelska, men all språkkunskap är meriterande i den här tjänsten, särskilt Tyska.
En fördel är också om du känner till Vimmerby med omnejd och har ett brinnande och genuint intresse för Astrid Lindgren och hennes verk, men det viktigaste är att du tycker om att arbeta i ett team som gör sitt bästa varje dag.
Har du egenskaper, utbildning och intresse för att verkligen berätta historien om Astrid Lindgren kan det finnas möjlighet för dig att även arbeta med våra guidade visningar i Astrid Lindgrens barndomshem, men detta är inget krav för tjänsten inom gästservice.

Arbetstiderna och anställningsperiod 1 april – 30 september. Varierande arbetstider med helgtjänstgöring. Astrid Lindgrens Näs är öppet från den 14 april till den 18 september 2022.

Lön sätts enligt kollektivavtalen Nöjesavtalet som är en överenskommelse mellan Visita och Hotell & restaurangfacket (HRF).

Sista ansökningsdagen för dessa tjänster är 4 februari 2020

För mer information om de båda besöksmålen läs mer på hemsidorna astridlindgrensvarld.se och astridlindgrensnas.se

I rekryteringsarbetet för den här tjänsten så har vi i Astrid Lindgrens Vimmerby AB tagit ställning till externa rekryterings- och marknadsföringskanaler. Vi undanbeder oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons

Ansök till tjänsten
NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, nyheter och erbjudanden.

Lämna följande fält tomt

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

logo
© 2022 Astrid Lindgrens Näs. info@astridlindgrensnas.se, +46 (0)492 56 68 00. Box 198 SE-598 85 Vimmerby, Sweden.