searchSymbol

Verksamhetschef Astrid Lindgrens Näs

Astrid Lindgrens Näs är ett besöksmål i Vimmerby – mitt i den miljö som Astrid Lindgren växte upp i.

Astrid Lindgrens Näs är uppbyggt runt Astrid Lindgrens barndomshem i Vimmerby. Idag är det möjligt för alla besökare att få komma nära den miljö som var Astrid Lindgrens egen när hon var liten. Verksamheten ska drivas och utvecklas med Astrid Lindgrens gärning som grund och med en publik verksamhet riktad till besökare och turister från hela världen.

Vi söker nu en verksamhetschef

Vi söker dig som vill vara med och leda och utveckla Astrid Lindgrens Näs framåt mot en ännu bättre upplevelse för våra gäster. På Astrid Lindgrens Näs är det 5 tillsvidareanställda och under sommarsäsong uppgår styrkan till cirka 15 anställda. Du kommer att ingå i företagets, Astrid Lindgrens Vimmerby AB:s ledningsgrupp och vi erbjuder dig en utvecklande roll i ett företag på stark frammarsch.

Kvalifikationer

Vi ser att du har en mångårig erfarenhet av chef- och ledarskap. Du har en för området relevant högskoleexamen eller motsvarande Eftersom tjänsten innefattar hela verksamheten, guidning, utställning, trädgård, restaurang och litterärt kunskapscentrum är erfarenhet av kulturell och turistisk verksamhet meriterande. 

Viktigt för oss
Eftersom vår verksamhet varierar i intensitet över året så måste du också vara en person som kan ”kavla upp ärmarna” och delta praktiskt i flera arbetsuppgifter inom hela företaget. Som person är du prestigelös, hjälpsam, serviceinriktad och flexibel. Du tar stort eget ansvar, är van att arbeta självständigt men har också mycket lätt för att samarbeta. Du känner, liksom vi, stolthet över att få arbeta med det finaste av alla varumärken, Astrid Lindgren.

Vi eftersträvar mångfald välkomnar sökande med olika etnisk och kulturell bakgrund. Är du bosatt på alltför långt pendlingsavstånd så är det viktigt för oss att du inom en snar framtid har bosatt dig i eller i närheten av Vimmerby. 

Arbetstid/varaktighet

Tjänsten är heltid, vikariat till och med september 2023 med möjlighet till förlängning. Tillträde efter överenskommelse.

Kollektivavtal/Lön

Kollektivavtal finns mellan Arbetsgivaralliansen och Unionen. Månadslön, individuell lönesättning. Löneanspråk mottas senare i rekryteringsprocessen. 

Ansökan
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan, ansökningsmöjligheten stängt helt den 31 maj. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida: www.astridlindgrensvarld.se . Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Kontaktpersoner

Joacim Johansson, vd, 0492-798 01

Linnéa Hindvik, Personalchef, 0492-798 02

Ansök till tjänsten
NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, nyheter och erbjudanden.

Lämna följande fält tomt

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

logo
© 2022 Astrid Lindgrens Näs. info@astridlindgrensnas.se, +46 (0)492 56 68 00. Box 198 SE-598 85 Vimmerby, Sweden.