searchSymbol
hero

Grupper/Grupperbjudande

På grund av rådande omständigheter erbjuder vi inga guidade turer i barndomshemmet tillsvidare.

Beslutet gäller tillsvidare och kan komma att förändras.

Astrid Lindgrens Näs är ett besöksmål och en plats för alla sinnen i hjärtat av miljön där Astrid Lindgren växte upp. Ett besök hos oss lämnar sällan någon oberörd.

I trädgårdarna hittar du Astrid Lindgrens barndomshem som återställdes av Astrid Lindgren själv under 1960-talet, så som hon mindes det från sin barndom. Barndomshemmet ägs idag av Astrid Lindgrens brorsdöttrar och kan endast besökas med en av våra guider.

Utställningen “Hela världens Astrid Lindgren” tar dig med från hennes uppväxt här på Näs till hennes liv som hyllad och världsberömd författare. Ladda ner vår app och upplev utställningen med vår audioguide som finns på flera olika språk.

Våra trädgårdar är en berättande trädgård som består olika rumsligheter där varje del bär ett speciellt tema som på något vis är kopplat till Astrid Lindgren och hennes författarskap så som hopp, trygghet, förtvivlan, frihet, mod, melankoli och livsglädje. Här blandas lövsalar och mossbäddar med lekfulla skulpturer och nässelhagar – allt med en doft av den småländska natur som låg Astrid Lindgren så varmt om hjärtat.

Vi är ett uppskattat besöksmål för grupper och många tycker särskilt mycket om bredden i upplevelsen. Vi hjälper er gärna att skräddarsy just erat besök.

Tillval:

Guidad visning i Astrid Lindgrens barndomshem.

Guidad visning av trädgårdarna.

På grund av rådande omständigheter erbjuder vi i dagsläget inga guidade visningar

För aktuella priser och programförslag, kontakta oss om du är intresserad:

0492-56 68 00,  info@astridlindgrensnas.se

appImage

Upplev utställningen med vår audioguide som finns att ladda ner som app hos Google play eller App Store, den heter Astrid Lindgrens Näs.

NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, nyheter och erbjudanden.

Lämna följande fält tomt

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

logo
© 2022 Astrid Lindgrens Näs. info@astridlindgrensnas.se, +46 (0)492 56 68 00. Box 198 SE-598 85 Vimmerby, Sweden.