searchSymbol
hero

Gruppbesök

Astrid Lindgrens Näs är stängt för året.

Vi öppnar åter våren 2021.

 

Ett besök på Astrid Lindgrens Näs för dig närmare vår mest folkkära författarinna. Här kan du gå en guidad visning i barndomshemmet, se utställningen om Astrid Lindgrens liv, njut av trädgårdarna och låt dig inspireras av konst och kreativa rum.
Astrid Lindgrens Näs är en plats för alla sinnen.

I entrépriset ingår: Vår fasta utställning ”Hela världens Astrid Lindgren”, trädgårdarna på Astrid Lindgrens Näs och våra tillfälliga utställningar.

 

Grupperbjudande

Här på Näs finns Astrid Lindgrens barndomshem som är återställt av henne själv under 1960-talet. Här finns också den enda utställningen i världen om Astrid Lindgrens liv och författarskap.

Vi är en plats som berättar om hennes livsgärning varje dag och vi finns på den plats som hon hämtade så mycket inspiration till hennes författarskap, den från sin barndom, från Småland och från sin uppväxt på gården Näs här i Vimmerby. Vi har skapat vackra trädgårdar som omsluter barndomshemmet och som fått växa fram ur teman som varit viktiga för Astrid Lindgren hela hennes författarskap.

Astrid Lindgrens Näs är en plats för alla sinnen, ett besök hos oss lämnar sällan någon oberörd.

Vi är ett uppskattat besöksmål för grupper och många tycker särskilt mycket om bredden i upplevelsen. Vi hjälper er gärna att skräddarsy just erat besök.

I entrépriset ingår vår fasta utställning ”Hela världens Astrid Lindgren”, trädgårdarna på Astrid Lindgrens Näs och våra tillfälliga utställningar.

Full width image
Förfrågan

Fyll i dina önskemål och kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig

  • Typ av event

Deltagare

Antal deltagare

Önskat datum

Kontaktperson

Namn

E-postadress

Telefonnummer

Företag

Övriga önskemål

appImage

Utforska utställningen med vår audioguide som finns att ladda ner som app hos Google play eller App Store, den heter Astrid Lindgrens Näs.

NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, nyheter och erbjudanden.

Lämna följande fält tomt

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

logo
© 2021 Astrid Lindgrens Näs. info@astridlindgrensnas.se, +46 (0)492 56 68 00. Box 198 SE-598 85 Vimmerby, Sweden.