searchSymbol

Trädgårdsmästare

Under sitt liv och i sina böcker visade Astrid Lindgren många prov på civilkurage och vikten av allas lika värde. Hon hade ett ärligt och respektfullt förhållningsätt till omvärlden. Och det har vi också här, i hennes värld.

Nu söker vi trädgårdsmästare som vill vara med att vårda och utveckla den gröna miljön på Astrid Lindgrens Värld. Det gröna rummet är en del av scenografin som inte bara hjälper oss att berätta sagor utan även små stycken ur traktens historia. För att bara nämna några miljöer och dess spridda karaktärer har vi Katthults lantidyller med hagar och ängar, Ronjaborgens skogar och Bröderna Lejonhjärtas sagoberg och små enskilda trädgårdar.

Arbetsuppgifterna är lika varierade som utbudet av miljöer. Under säsong ligger fokus på skötsel såsom ogräsrensning, bevattning, trimning, häckklippning och slåtter samt utfodring av våra djur. Visst arbete blir till en del av gästupplevelsen där du behöver vara bekväm i att möta gästen och tycka det är roligt med alla frågor som uppstår. Barnens upplevelse är alltid det viktigaste. Före och efter säsong blir arbetet mer varierat då det är där vi har utrymme för större förändringar och nyanläggningar.

Trädgårdsmästarna ingår i tematiseringsenheten tillsammans med djurskötare och rekvisitörer som är en del av Drifts- och utvecklingsavdelningen där alla underhålls- och fastighetskompetenser är samlade.

Kvalifikationer
Du har stor artkunskap och en känsla för scenografi. Du besitter förmågan att läsa av en plats och se vad som behöver göras. Du är kreativ och självgående. Du har relevant utbildning och gärna skötselerfarenhet av publika trädgårdar. Meriterande är förarbevis för hjullastare, motorsågskort, röjsågskort och kunskap kring skadedjursbekämpning.   

Arbetstid/varaktighet
Säsongsanställning efter överenskommelse med start i april.
Tjänsten är heltid och helgtjänstgöring förekommer under säsong.

Kollektivavtal finns, Timlön enligt avtal mellan Arbetsgivaralliansen och HRF (Nöjesavtalet).

I rekryteringsarbetet för den här tjänsten så har vi i Astrid Lindgrens Värld tagit ställning till externa rekryterings- och marknadsföringskanaler. Vi undanbeder oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

Ansök till tjänsten
NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, nyheter och erbjudanden.

Lämna följande fält tomt

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

logo
© 2022 Astrid Lindgrens Näs. info@astridlindgrensnas.se, +46 (0)492 56 68 00. Box 198 SE-598 85 Vimmerby, Sweden.