searchSymbol

Souschef

Teaterparken Astrid Lindgrens Värld och besöksmålet Astrid Lindgrens Näs med bland annat Astrid Lindgrens barndomshem söker nu Souschefer inför sommarsäsongen 2022.

Under sitt liv och i sina böcker visade Astrid Lindgren många prov på civilkurage och vikten av allas lika värde. Hon hade ett ärligt och respektfullt förhållningsätt till omvärlden. Och det har vi också här, i hennes värld.

Brinner du för att laga mat och vill utvecklas inom matlagning och köksledarrollen samtidigt som du får vara en del av en sagolik måltidsupplevelse på Astrid Lindgrens värld?
Vi erbjuder en arbetsplats där vi ser vår personal som en investering och jobbar aktivt för att ha en bra arbetsmiljö där alla mår bra och det är ordning och reda. Arbetstiderna är främst förlagda till dagtid men vissa kvällspass förekommer också.
Råvarorna kommer i första hand från våra småländska trakter och vi arbetar med menyer som håller hög kvalité och följer årets säsonger. 
Vi tror att du har utbildning och erfarenhet av kockyrket och nu vill ta ett steg vidare i din utveckling. 

Arbetstiderna och anställningsperiod varierar beroende på tjänst och arbetsplats. Astrid Lindgrens värld är 2022 öppen från den 20 maj till den 21 augusti. Astrid Lindgrens Näs 2022 är öppet från den 14 april- 18 september

Lön sätts enligt kollektivavtalen Gröna Riks som är en överenskommelse mellan Visita och Hotell & restaurangfacket (HRF).

Sista ansökningsdagen för dessa tjänster är 4 februari 2022, men digitala intervjuer kan ske löpande.

Läs mer om vårt företag på: astridlindgrensvarld.se och astridlindgrensnas.se Ansökan görs via hemsidan på astridlindgrensvarld.se eller skicka ditt cv direkt till: jobb@astridlindgrensvarld.se märk ansökan med souschef

I rekryteringsarbetet för den här tjänsten så har vi i Astrid Lindgrens Värld tagit ställning till externa rekryterings- och marknadsföringskanaler. Vi undanbeder oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons

 

Ansök till tjänsten
NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, nyheter och erbjudanden.

Lämna följande fält tomt

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

logo
© 2022 Astrid Lindgrens Näs. info@astridlindgrensnas.se, +46 (0)492 56 68 00. Box 198 SE-598 85 Vimmerby, Sweden.