searchSymbol

Ljudtekniker till höstlovsöppet i Astrid Lindgrens Värld

"Jag trodde du var på låtsas, men nu vet jag att du finns på riktigt." – ett besökande barn till Madicken i Astrid Lindgrens Värld.

I Astrid Lindgrens Värld kliver besökarna rakt in i sagornas värld och blir direkt en del av den. Här får barnen och deras familjer träffa, prata och leka med karaktärerna från Astrid Lindgrens böcker. Våra besökare får under höstlovsöppet varje dag se berättelserna från de välkända böckerna spelas upp i ca 20 olika förställningar. Varje år har parken en halv miljon besökare, varav ca 45 000 besökare under höstlovsöppet. Det gör oss till Sveriges största utomhusteater och en sagovärld som skapar minnen för livet. Vår målsättning är att levandegöra Astrid Lindgrens författarskap och att arbeta i hennes anda utifrån grundvärderingen att alla människor har samma värde och är lika viktiga. Hos oss har alla en betydelsefull del i att skapa en äkta och genuin upplevelse av Astrid Lindgrens Värld.

Vill du vara med?

Som ljudtekniker i Astrid Lindgrens Värld arbetar du med ljudet till samtliga föreställningarna i parken. Vi har ca 6 olika scener igång under höstlovsöppet där föreställningar spelas under hela dagen och vissa dagar även kvällstid. Du ingår i teamet på ljudavdelningen och är en av 4 ljudtekniker. Hela parken är oftast ditt arbetsområde då du varje dag rör dig mellan spelplatserna och kontrollerar ljudet för skådespelarna och musikerna. Du sköter ljudet efter ljudmanus och arbetar tillsammans med scentekniker med soundcheck och iordningställande inför och efter föreställningarna.

Vi söker dig som har utbildning/erfarenhet av att arbeta med ljudteknik och utomhusteater. Därutöver behöver du ha god kunskap och erfarenhet av att arbeta med digitala mixerbord och trådlösa mikrofoner. Du ansvarar också för underhåll av mikrofoner och annan ljudutrustning.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning tillför verksamheten och välkomnar alla oavsett etnicitet eller kulturell bakgrund. Uppfyller du de formella kraven är du välkommen att söka till oss!

Ansökan fyller du i på vår hemsida www.astridlindgrensvarld.se. Vi tar inte emot några ansökningar via post eller e-post.

Anställningsperiod: 17 oktober - 6 november

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Lön: enligt avtal mellan Teaterförbundet och Svensk scenkonst.

Första intervjun görs digitalt via Zoom och vid eventuellt intresse från den sökande och Astrid Lindgrens Värld så sker även en intervju med praktiskt moment i Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby.

Ansök till tjänsten
NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, nyheter och erbjudanden.

Lämna följande fält tomt

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

logo
© 2022 Astrid Lindgrens Näs. info@astridlindgrensnas.se, +46 (0)492 56 68 00. Box 198 SE-598 85 Vimmerby, Sweden.